Vi på Restaurang Ájtte bakar färskt bröd varje dag mån-fre till dagens lunch. Vi använder oss alltid av riktigt smör i vår matlagning och bakning. Vi utesluter margarin helt. När kyckling står på menyn så kan ni glädjas av att den alltid är svensk. Det är bara några av sakerna som gör oss stolta.
Våran a la carte meny består av;
- Gräddstuvad renskav, kokt potatis, lingonkål/rårörda lingon & sallad
- Suovas (rökt, skivad renstek) i gräddsås, kokt potatis, lingonkål/rårörda lingon & sallad
- Rödingfilé med kokt potatis, romsmör, citron & sallad
- Black rock grill ”REN PÅ STEN”, serveras med färska grönsaker, rostad potatis, svampsås & gáhkko
- Sallad på gravat reninnanlår
- Sallad på alspånsrökt fjällripa med hjortron créme
- Sallad på gravad lax & räkor
Lokalproducerad mat.