Torsdag 6/2 – Lördag 8/2

Denna meny serveras hela marknaden från 18.00 & 20.00
(2-timmars sittning om du väljer 18.00)
Bokning av bord görs på detta nummer 0971-17091

Förrätter

Ájtte’s populära blandsvampsoppa (Veg) 95:-

Älgcarpaccio
– Ramslökscréme, ruccola, rostade solrosfrön, parmesan 195:-

Pilgrimsmusslor
– Potatiscréme, brynt smör & rostade hasselnötter 195:-

Surf & Turf á la Ájtte
– Gravat reninnanlår, Kalix löjrom, Västerbottensost-créme,
friterad palsternacka, syltade kantareller, krasse 225:-

Huvudrätter

Rödingfilé
– Pressad potatis, romsmör, sallad & citron 295:-

Black Rock Grill
– Ren på sten, färska grönsaker, rostad potatis,
champinjon- och kantarellsås 350:-
(Vegetariskt med halloumi 250:-)

Pepparrullad oxfilé
– Rostad potatis, stekta grönsaker, pepparsås 350:-

Desserter

Limebreeze sorbet med limezest 95:-

Blodapelsin Pannacotta med smak av choklad 115:-

Créme Brulee med marinerade bär 125:-

Varma hjortron med gräddglass & cantuccini 125:-